Home TOP NEWS Κάντε κάτι όλοι μαζί, ή δείτε το έργο σε επανάληψη

Κάντε κάτι όλοι μαζί, ή δείτε το έργο σε επανάληψη

Λίγες μόνο μέρες αφού ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανόρθωση, Απόλλωνας, ΑΕΚ αρνήθηκαν να συγχαρούν το Αποέλ, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να κατακτήσει τον τίτλο, η ΚΟΠ απάντησε. Επανέφερε τον Χανς Ρέικβαρτ, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τους πιο προκλητικούς ορισμούς και τις πιο τραγελαφικές διαιτησίες τελευταίων χρόνων κι ας είδαμε πολλά επεισόδια. Ναι τον ίδιο άνθρωπο που όρισε τον Σκάμπη σε εκείνο το αλησμόνητο “Νούνο εναντίων 14” παιχνίδι.


Από τα ενδότερα ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Απόλλωνα και ΑΕΚ μαθαίνουμε πως δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάνε ή να κλαίνε. Βλέπετε μπορεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια να μένει εκτός στόχων νωρίς, οι άλλοι δυο όμως πλησίαζαν την πηγή και έβλεπαν να γίνονται περίεργα, να χάνονται τίτλοι με πέναλτι στα στέκοντα και κάτι φανταστικά οφσάιντ. Όσον αφορά τις άλλες δυο, ΑΕΛ και Ανόρθωση, ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος τους και να μην αρκεστούν στα όποια αποφάγια θα τους τάξει ο αιώνιος.

Δίνουμε έμφαση πάντως σε ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνα και ΑΕΚ που μπορούν να βρουν κι άλλους συμμάχους, όπως για παράδειγμα τη Σαλαμίνα κ.α. Βρείτε τρόπους και κάντε κάτι όλοι μαζί, κάτι οργανωμένο και δυναμικό, αλλιώς το ίδιο έργο θα βλέπουμε και του χρόνου. Ήδη ο κόσμος τα έχει μαζί σας, γιατί όταν ήρθαν τα κρίσιμα, στις εκλογές της ΚΟΠ, επιλέξατε να υψώσετε λευκή πετσέτα αντί να σταθείτε απέναντι τους, έστω για το γαμώτο. Κάθε μέρα που αργείτε, να ξέρετε πως εδραιώνονται περισσότερο, γιγαντώνονται. Για αυτό κάντε κάτι τώρα.