Home TOP NEWS Ηττήθηκε στην Πορτογαλία η Εθνική – 90λεπτο για Μαργκάσα και Κατελάρη

Ηττήθηκε στην Πορτογαλία η Εθνική – 90λεπτο για Μαργκάσα και Κατελάρη


Την ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία δέχθηκε η Εθνική Κύπρου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο “Antonio Coimbra da Mota”, στην πόλη Εστορίλ. Δύο από τους τέσσερις “πράσινους” που ήταν στην αποστολή, επιλέχθηκαν στο αρχικό σχήμα από τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Φάνος Κατελάρης και Ρενάτο Μαργκάσα αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Δημήτρης Χριστοφή και Κωνσταντίνος Χριστοφή.

Δείτε ακόμη: Παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι ο Πάμπος Χριστοδούλου

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Μουτίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που ξεγέλασε τον Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον ίδιο τρόπο στο 42ο λεπτό. Ο Πίτσι στο 63′ με κοντινή προβολή ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Αντρέ Σίλβα με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τζίμης και Παναγή μπορεί να μην πήραν χρόνο συμμετοχής σήμερα, όμως στο επίσημο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ την Παρασκευή 9 του Ιούνη αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα.

Τα στιγμιότυπα του φιλικού:

https://www.youtube.com/watch?v=euaEoK-YONg

Εικόνες από την αναμέτρηση:

Φωτογραφίες πριν από τη σέντρα: