Home TOP NEWS Περισσότερους Ματ και Τζίμηδες!

Περισσότερους Ματ και Τζίμηδες!

Δεν έκρυψε ούτε δευτερόλεπτο ο Πάμπος Χριστοδούλου την ικανοποίηση του που ανανέωσε με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Δημήτρης Χριστοφή. Ούτε ότι θεωρεί πως τόσο ο Τζίμης όσο και ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ είναι παίκτες που όταν καίει η μπάλα, θα κερδίσουν παιχνίδια μόνοι τους. Τα μεγάλα στοιχήματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ όσον αφορά το υλικό, είναι δύο όπως τόνισε ο Πάμπος (που ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες επιπέδου στο ρόστερ). Πρώτα από όλα να έρθουν περισσότεροι Ματ και Τζίμηδες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και από κει και πέρα, παίκτες που ήταν στο ρόστερ και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, να βρεθούν οι τρόποι να ανέβουν.


Πιο κάτω η ερώτηση και η απάντηση του Πάμπου Χριστοδούλου:

Πόσο σημαντικό είναι που ανανεώνει ο Δημήτρης Χριστοφή; Θεωρείς πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μαζί με το Ντάρμπισαϊαρ αποτελούν τη βάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα κτιστεί από το μηδέν;

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα τους ήθελαν πολύ όλες οι ομάδες στην Κύπρο. Για μένα είναι δύο δυνατά χαρτιά. Αυτό που χρειάζονται είναι να δουλέψουν σκληρά για να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Είναι οι παίκτες που από μόνοι τους μπορούν να τελειώσουν ένα παιχνίδι. Εγώ θα προσπαθήσω επιπλέον να τους κάνω παίκτες συνόλου γιατί είναι σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει ένα δυνατό σύνολο. Σήμερα μπορεί να σκοράρει ο Δημήτρης, αύριο ο Ματ, μεθαύριο ένας αμυντικός. Αυτό είναι που έχει σημασία για μένα, ένα ισχυρό σύνολο. Όταν η μπάλα θα καίει, είναι αυτοί που θα μας δώσουν το κάτι έξτρα όμως το σημαντικό είναι να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε σαν ομάδα. Θα έρθουν κι άλλοι τέτοιοι ποδοσφαιριστές ενώ έχουμε θεωρώ περισσότερους ήδη στο ρόστερ που θα έχουν καλύτερη εικόνα στη νέα περίοδο.