Home TOP NEWS Τα τρία συστατικά της επιτυχίας

Τα τρία συστατικά της επιτυχίας

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Πάμπος Χριστοδούλου στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας. Ανάμεσα σε αυτά, ανάφερε και τα συστατικά που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για να γίνει ξανά μεγάλη. Φαντάζουν αυτονόητα, αλλά όταν προέρχονται από ένα άτομο που παρότι είναι φρέσκος στο σύλλογο μας βλέπει την μεγάλη εικόνα, πρέπει να τα σκεφτούμε διπλά και τριπλά. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά;


Ποιοτική ομάδα

Ναι είναι προφανές, εδώ και χρόνια όμως το παλεύουμε και ομάδα δεν κάνουμε. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ξεκάθαρο πως για να αλλάξει η νοοτροπία, για να μπει ξανά στο DNA μας ο πρωταθλητισμός, πρέπει πρώτα να κάνουμε ομάδα και να μας πείθει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Μέσω της καλής ομάδας, ο κόουτς θεωρεί πως θα κερδίσουμε και το σεβασμό, θα αναγκάσουμε και τους διαιτητές να μας σέβονται.

Ενότητα

Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση, κόσμος, μια γροθιά! Το είπε on the record, το είπε και off the record ο κόουτς. Αν δεν υπάρχει ομοψυχία, αν είμαστε στη γωνιά και περιμένουμε την αποτυχία, δεν πρόκειται να πάμε μακριά. Εμείς λέμε πως αυτό δεν απευθύνεται μόνο προς τον κόσμο. Απευθύνεται και σε όσους αντιδρούν με άσχημο τρόπο όταν γίνεται κριτική. Σε μια οικογένεια υπάρχουν και διαφωνίες, όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγαλύτερη εικόνα.

Κόσμος

Χωρίς τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο καλή μπάλα κι αν παίζει, δεν θα πάει τόσο μακριά. Ακόμα και φέτος, υπήρχαν παιχνίδια που τα κέρδισε ο κόσμος είπε ο Πάμπος Χριστοδούλου κι αυτό τα λέει όλα.