Home TOP NEWS “Έχουμε μόνο μια ψήφο”

“Έχουμε μόνο μια ψήφο”

 


Ανάμεσα σε άλλα, ο Αντώνης Τζιωνής επέλεξε χθες να μιλήσει και για τη σχέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΚΟΠ. Οι εκάστοτε διοικήσεις του συλλόγου δέχθηκαν ισχυρή κριτική από τον κόσμο για τη στάση του, ειδικά από τη στιγμή που η προηγούμενη διοίκηση επέλεξε να τηρήσει αποχή στις εκλογές της ΚΟΠ, αντί να σηκώσει τα λάβαρα του πολέμου.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε σχετικά με το θέμα: «Ένα θέμα που προκύπτει σχεδόν σε όλες τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούμε με τον κόσμο μας, είναι οι σχέσεις ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΟΠ. Είπαμε αρκετά κατά τη φετινή χρονιά, δώσαμε συνέντευξη Τύπου, μιλήσαμε έξω από τα δόντια. Κάναμε αρκετές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ζητήσαμε ξένους διαιτητές και ήμασταν η μόνη ομάδα που τοποθετήθηκε δημόσια ενάντια στην επαναπρόσληψη Ρέικβαρτ, εάν αυτό από μόνο του λέει κάτι. Καταβάλλεται έντονη προσπάθεια για να αλλάξουν τα κακώς έχοντα. Πρέπει, ωστόσο, να κατανοήσουμε και τις δυσκολίες, διότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνο μία ψήφο στην Ομοσπονδία. Προσπαθούμε να κτίσουμε συνεργασίες και με άλλες ομάδες, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε προτάσεις που θα φέρουν την αλλαγή. Δεν είναι εύκολο. Θα γίνει, ωστόσο, πιο εύκολο με μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο και με μια γεμάτη κερκίδα».

Η άποψη μας είναι πλέον ξεκάθαρη επί του θέματος: μόνο με συμμαχίες θα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να καταπολεμήσει το κατεστημένο. Όπως αδικείται αυτή, στα κρίσιμα νιώθουν την αδικία και ομάδες που τολμούν να αμφισβητήσουν τη κυριαρχία του αιωνίου μας όπως ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ. Αν εργαστούν όλοι μαζί, μπορούν να παρασύρουν και μικρότερα σωματεία και σιγά σιγά να φέρουν την αλλαγή. Μετριοπαθείς στάσεις και αποχές, δεν πρόκειται να βοηθήσουν τη κατάσταση.