Home TOP NEWS Μαντούρο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι»

Μαντούρο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι»

 


Πίσω του θέλει να αφήσει την κακή περσινή σεζόν με την Γκρόνιγκεν ο Χέντβιγκες Μαντούρο και θεωρεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η κατάλληλη επιλογή για να διαγράψει όσα έζησε πέρσι αλλά και να κάνει μία νέα αρχή.

«Ήθελα να ζήσω περισσότερο την ποδοσφαιρική περιπέτεια. Είμαι 32 και θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο ξανά. Μίλησα με τον Βάτερμαν και μου είπε για τη ζωή στην Κύπρο. Είναι μία όμορφη χώρα», δήλωσε αρχικά ο Μαντούρο σε μέσο στην Ολλανδία, για την επιλογή του αγωνιστεί στο νησί μας.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν καθώς θεωρεί πως δεν τον σεβάστηκαν και τα περισσότερα ματς ήταν στον πάγκο της πρώην του ομάδας: «Ήταν η χειρότερη μου σεζόν. Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός, μία ιεραρχία», ήταν το σχόλιο του.

Όσο για την ομάδα μας, δεν γνωρίζει πολλά, ξέρει όμως πως ο προπονητής του έθεσε στόχους και μέσα σε αυτούς είναι και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται και αυτός.

«Δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα είναι εκεί. Θα παίζω μαζί με τον Πιτ Φελτχάουζεν την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα ενώ υπάρχει και η Ευρωπαϊκή προοπτική. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι», ήταν τα λόγια του για το τριφύλλι και την επιλογή του.