Home TOP NEWS Τρελάθηκε με τον κόσμο!

Τρελάθηκε με τον κόσμο!

“Γνωρίζω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καιρό να κερδίσει κάποιο τίτλο, συνεπώς είναι υποχρέωσή μας να έχουμε επιτυχίες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος όπως έχω διαπιστώσει μέσω βίντεο, είναι εντυπωσιακός”


Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στον Πιτ Φελτχάουζεν, είναι κομμάτι της ανακοίνωσης απόκτησης του. Λίγο μετά ρωτούσε αν είναι πάντα γεμάτο και τόσο θερμό το γήπεδο. Βλέπετε το γραφείο επικοινωνίας της ομάδας μας, φρόντισε από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στο γήπεδο να τον προμηθεύσει με το ανάλογο υλικό, παρουσιάζοντας του μια φλεγόμενη ΘΥΡΑ 9 και ένα κατάμεστο και καταπράσινο ΓΣΠ. Ο Ολλανδός φτιάχτηκε άμεσα.

Το στοίχημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, είναι αν φέρουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στις κερκίδες. Με τόσα που πέρασε ο κόσμος, το κατά πόσον θα είναι γεμάτο το γήπεδο ή άδειο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική τους απόδοση, την δική τους προσπάθεια. Μέχρι τώρα η ομάδα πάει να κτίσει καλή δυναμική. Αν μπει και δυνατά στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας ΑΕΚ και Απόλλωνα στις πρώτες δυο αγωνιστικές, ο ΛΑΟΣ θα κάνει παιχνίδι στο δικό του γήπεδο, εκεί που δεν μπορεί κανείς να τον αντιμετωπίσει.