Home TOP NEWS Αντώνης Τζιωνής: «Σημαντικό για μια ομάδα με τον χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να...

Αντώνης Τζιωνής: «Σημαντικό για μια ομάδα με τον χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα»

 


Ειδική αναφορά στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έκανε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το Ομολόγο, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο των 7000. Τόνισε πως το θέμα των διαρκείας δεν αφορά μόνο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, αλλά πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα με τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα. «Θέλουμε η φετινή χρονιά να σηματοδοτήσει αυτή την αλλαγή. Το έχουμε πει πολλές φορές, ότι ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς τον κόσμο της, δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσε πως «ο αριθμός μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 5000. Παρόλο που απέχουμε αρκετά από τον στόχο των 7000, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν ήδη δηλώσει «παρών», καλώντας όσους και όσες δεν έχουν αγοράσει, να το πράξουν το συντομότερο.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεργείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει και αύριο στο ΓΣΠ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, έξω από τη Δυτική κερκίδα.