Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδειάζει η κλεψύδρα για Βύντρα και Τουρέ

Αδειάζει η κλεψύδρα για Βύντρα και Τουρέ

 


Ούτε η Τετάρτη έφερε κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τους Βύντρα και Τουρέ, και πλέον το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών είναι άγνωστο.

Ως γνωστό ο Ελλαδίτης αμυντικός ναι μεν διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδας μας όμως είναι εκτός πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου, και εδώ και καιρό καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια από την Διοίκηση για να εξευρεθεί κάποιος σύλλογος για να πωληθεί και να ξεφορτωθεί το βάρος του η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσο αφορά τα δεδομένα με τον Τουρέ είναι εδώ και καιρό γνωστά. Ο 23χρονος Αφρικανός ποδοσφαιριστής είναι επίσης εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, με την διαφορά όμως ότι θα ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά θα αγωνίζεται ως δανεικός σε άλλη ομάδα.

Οι «πράσινοι» εδώ και αρκετές μέρες που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του κόουτς ψάχνουν για να δώσουν τον ποδοσφαιριστή από την Μπουρκίνα Φάσο σε κάποια άλλη ομάδα είτε στο εξωτερικό, είτε στην Κύπρο.

Αύριο, Παρασκευή, η διορία των τελευταίων μεταγραφών (δανεικοί – ελεύθεροι) τελειώνει και θεωρούμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική όσο αφορά τους Βύντρα και Τουρέ οι οποίοι παραμένουν ακόμη στα αζήτητα.