Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ρόλος και η σημαντικότητα της αύξησης του προϋπολογισμού

Ο ρόλος και η σημαντικότητα της αύξησης του προϋπολογισμού

 


Το οικονομικό κομμάτι και ο προϋπολογισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξουν κι αυτά τον δικό τους σημαντικό ρόλο την φετινή αγωνιστική περίοδο, στην προσπάθεια που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για επιστρέψει ξανά πίσω στον θρόνο της.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης σε μεσημεριανή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δια στόματος του ιδίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφαλαίο που προαναφέραμε αφήνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Έχουμε αυξήσει κατά 20% τον προϋπολογισμό μας γιατί θεωρήσαμε πως αυτό χρειαζόταν».

Όλα αυτά τα χρόνια το «τριφύλλι» είχε ρόλου κομπάρσου κάτι που ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αντέχει να το ζήσει ξανά, όμως η αύξηση του προϋπολογισμού αυτομάτως μπορεί να θεωρηθεί ως ένα θετικό και ενθαρρυντικό στοιχείο το οποίο μπορεί κάλλιστα να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά πρωταθλητισμού έχοντας παράλληλα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Φυσικά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανείς με την αύξηση του προϋπολογισμού κατά 20%, θα πρέπει όλα αυτά τα λεφτά να επενδυθούν σωστά, έτσι ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις οι οποίες θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα όχι μόνο φέτος αλλά και για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.