Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλες 6 μέρες για τους δανεισμούς

Άλλες 6 μέρες για τους δανεισμούς

Το ορόσημο της 8ης Σεπτεμβρίου είναι 6 μέρες μακριά. Εκείνη την ημερομηνία, εκπνέει η προθεσμία για να ολοκληρωθούν μεταγραφικές κινήσεις υπό τη μορφή δανεισμού από κυπριακή ομάδα. Και στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επηρεάζει τόσο τις προσθήκες, όσο και τις αφαιρέσεις από το ρόστερ. Είναι προφανές πως παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον Εθνικό, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και σε αυτό τον τομέα.


Ξεκινάμε από τις προσθήκες. Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέκτησε παίκτη με ελευθέρα μεταγραφή μέχρι την 31η Αυγούστου, δεν σημαίνει πως έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη της ενίσχυσης. Μπορεί να αποκτηθεί Κύπριος επιθετικός ή παίκτης κάτω των 22, μέχρι την 8η Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Πάμπος Χριστοδούλου κοιτάζει μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση κοινοτικού u22 και εξασκεί πιέσεις για να κλείσει η δουλειά. Αν δεν τα καταφέρει, ίσως να μην κάνει μεταγραφή.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες που θα φύγουν η λίστα περιλαμβάνει δυο ονόματα, αυτό του Λουκά Βύντρα και αυτό του Μπλάτι Τουρέ. Ο Ελλαδίτης τραβάει το σχοινί στα άκρα, αφού ξέρει πως στα 36 του πολύ δύσκολα θα βρει συμβόλαιο σαν αυτό που διατηρεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τουρέ από την άλλη, έχει κινήσει το ενδιαφέρον 3 κυπριακών ομάδων και οι επόμενες μέρες φέρνουν εξελίξεις. Το σημαντικό είναι να καταλήξει σε ομάδα που θα κάνει φουλ χρονιά.