Home TOP NEWS “Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

“Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Στα 21 του, ο Φάνος Κατελάρης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου σε μια ιστορική ανατροπή και νίκη επί της Βοσνίας. Φυσιολογικό είναι να αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και να γίνονται αρκετές συζητήσεις για αυτόν. Σε μια από αυτές στο ραδιόφωνο του Super Σπορ FM 104.0, ο παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννος Καλοθέου αποκάλυψε πως δύο φορές προσπάθησε να πάρει τον Φάνο σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών πριν καλά καλά κλείσει τα 19.


Ο Φάνος τότε δεν έπαιζε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν ήξερε αν θα πάρει ποτέ τις ευκαιρίες του. Έδωσε όμως ξεκάθαρη απάντηση “Θέλω να μείνω και να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”. Είχε αυτοπεποίθηση, είχε και ξεκάθαρο στόχο, να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του. Εκεί που βρίσκεται από μικρό παιδί, σε αυτήν που τον βοήθησε να ωριμάσει και να εξελιχθεί. Και πραγματικά σήμερα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους αυτούς που παλεύουν για τις ευκαιρίες τους.

Ευχή όλων μας είναι φέτος να συνεχίσει να παίρνει συστηματικά αγωνιστικά λεπτά και να αναπτύσσει περισσότερο το ταλέντο του. Είτε σαν κεντρικός αμυντικός είτε σαν αμυντικός μέσος, έχει πολλά να προσφέρει σε βάθος χρόνου στην ομάδα μας.