Home TOP NEWS Το πρόγραμμα προσφέρεται, μα πάμε βήμα βήμα

Το πρόγραμμα προσφέρεται, μα πάμε βήμα βήμα

Οι πρώτες δυο αγωνιστικές ήταν καυτές. ΑΕΚ εντός και Απόλλωνα εκτός, για μια εντελώς καινούρια ομάδα όπως τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Σίγουρα δεν φοβόμαστε κανένα και αν τα παίζαμε θα τα χτυπούσαμε με τα χίλια. Τελικά αναβλήθηκαν και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει μεν καθυστερημένα στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα πιο ομαλά. Και είναι τέτοιο το πρόγραμμα μας, που εύκολα μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως προσφέρεται για να κτίσει η ομάδα δυναμική, πριν μπει στα πιο δύσκολα.


Συγκεκριμένα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει με Εθνικό Άχνας εντός, Πάφο εκτός, Αλκή Ορόκλινης εντός, Ολυμπιακό εκτός, Ερμή εκτός. Μεταξύ Πάφου και Αλκής, μπαίνει βέβαια και η ΑΕΚ στο αναβληθέντα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών που θα γίνει 20 Σεπτεμβρίου. Δεν αλλάζει το γεγονός όμως πως το πρόγραμμα είναι βατό και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί όπως πρέπει, μπορεί να το βγάλει με νίκες. Τονίζουμε το “αν” και το “όπως πρέπει” γιατί ακόμα επίσημο παιχνίδι δεν έχουμε δει.

Και αυτό ακριβώς το τελευταίο στοιχείο, είναι που πρέπει να μας προσγειώσει. Ας μην προτρέχουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είμαστε πιθανότατα η πιο ανέτοιμη ομάδα στο πρωτάθλημα, όντως η μοναδική που δεν έχει παίξει φέτος επίσημο ματς (Απόλλων και Αποέλ έπαιξαν Ευρώπη). Οπότε ας σκύψουμε το κεφάλι και να πάρουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε Εθνικό Άχνας, από την επόμενη Δευτέρα, θα μπορούμε να σκεφτούμε την Πάφο, εφόσον έχουμε πάρει τους 3 πρώτους βαθμούς.