Home TOP NEWS Στόχος η νίκη αλλά… και η βελτίωση

Στόχος η νίκη αλλά… και η βελτίωση

 


Η πρεμιέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ κύλησε επιτυχημένα, με την ομάδα μας έστω και δύσκολα να «αρπάζει» στο τέλος της ημέρας το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο εκτός από την νίκη αλλά και τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα μας φυσικά μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, αμέσως γύρισε σελίδα, και έχει ήδη επικεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Πάφος FC, με τον στόχο στο δεύτερο ματς της για την φετινή σεζόν να μην είναι άλλος φυσικά και πάλι εκτός από την νίκη και την διεκδίκηση των τριών βαθμών.

Είναι γεγονός ότι στο μισάωρο του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Εθνικό Άχνας η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αρκετό πάθος, δύναμη και διάθεση μέσα στο χορτάρι του ΓΣΠ, παίζοντας σε κείνο το χρονικό διάστημα, και μέχρι την επίτευξη του γκολ, σπουδαίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας τις αρετές της εντός των τεσσάρων γραμμών.

Φυσικά μετά την επίτευξη του γκολ και έπειτα η ομάδα μας, δεν είναι ότι δεν έπαιζε μπάλα, αλλά έδειξε μια αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση μέσα στο γήπεδο, και σηκώσε το πόδι από το γκάζι κάτι που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάμπο Χριστοδούλου, και είναι σίγουρο ότι θα επισημανθεί στις προπονήσεις και για να το διορθώσει.

Έτσι λοιπόν το ερχόμενο Σαββάτο (16/9) στο παιχνίδι με την Πάφο FC για την 4η αγωνιστική, ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα θέλει να δει την ομάδα μας να κάνει μια καλή εμφάνιση και να παίρνει την νίκη, αλλά παράλληλα θα θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα μας, να παίζει ελκυστικό και ωραίο ποδόσφαιρο όχι μόνο για ένα ημίωρο αλλά και περισσότερο.

Όσο περνάει ο καιρός, ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και όσο παίρνουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, θα μπορέσουν να αυξήσουν και τα καλά διαστήματα της ομάδας μας μέσα στο παιχνίδι, τα οποία θα βοηθήσουν σε μελλοντικό χρόνο να έρχονται οι νίκες ειδικά με ομάδες που θεωρητικά είναι εύκολες με σχετική άνεση και ευκολία.