Home TOP NEWS Πάμπος: «Είμαστε ειδικοί στις αυτοκτονίες»

Πάμπος: «Είμαστε ειδικοί στις αυτοκτονίες»


Απογοητευμένος ο Πάμπος Χριστοδούλου με το σημερινό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας ήταν κοντά σε μία πολύ μεγάλη νίκη και τελικά στο φινάλε την πέταξε. Ο Πάμπος το χαρακτήρισε ως αυτοκτονία.

Πάμπος: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προϋποθέσεις η Ανόρθωση, ήταν καλύτερη. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε νομίζω. Εμείς πετύχαμε το γκολ και είχαμε φάσεις για δεύτερο γκολ εκτός από το δοκάρι του Ματ, βρήκαμε χώρους και με μία καλή τελική πάσα μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Παίξαμε και με 10 παίκτες και στο τέλος ήμασταν ξανά ειδικοί στις αυτοκτονίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δώσαμε πολλές δυνάμεις. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και μεις. Πάμε το Σάββατο στη Λεμεσό να κερδίσουμε και να καλύψουμε αυτό που χάθηκε σήμερα, είναι απίστευτοι οι βαθμοί που χάσαμε στο τέλος και εάν δεν χάνονταν θα ήταν άλλα τα δεδομένα στη βαθμολογία. Η ζωή συνεχίζεται, ευχαριστούμε τον κόσμο και μπράβο για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση».

«Είναι καθαρό ότι από κάποια ατομικά λάθη ήταν αυτά. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν το βάλαμε κάτω στα άλλα ματς που έγιναν και καταφέραμε τις νίκες με ΑΕΛ και Σαλαμίνα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης μπορεί να δώσει τη νίκη ή να κάνει ατομικό λάθος. Μας αδικεί αυτό, αν δείτε όλα τα παιχνίδια (Αλκή, Ολυμπιακός κλπ) μας έχει γυρίσει η τύχη. Δεν θα κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ξέρουμε ότι πληγώσαμε τους οπαδούς μας, εμείς γι αυτό είμαστε διπλά πληγωμένοι».

Λέβι: «Είχαμε δυο παιχνίδια μαζεμένα και το ένα πολύ δύσκολο. Σήμερα δημιούργησαμε φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι η ΟΜΟΝΟΙΑ να έφτιαξε πάνω από μία ευκαιρία. Καταφέραμε στο τέλος να πιέσουμε και όπως παίζαμε μπορούσε να δεχθούμε δεύτερο γκολ ή να πετύχουμε, αφού ρισκάραμε. Μπράβο στους παίκτες, αξίζαμε το γκολ νομίζω. Ευχαριστώ τον κόσμο και εύχομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον Πάμπο ότι καλύτερο».