Home TOP NEWS Επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει

Επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει

Δύο φορές ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πάμπος Χριστοδούλου έκανε λόγο για την κριτική που δέχεται η ομάδα, φανερώνοντας πως είναι κάτι που τον απασχολεί και του δημιουργεί πίεση. Μεσοβδόμαδα το Διοικητικό Συμβούλιο είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον δημοσιογράφο Αντρέα Πογιατζή. Δεν λέμε, όπου νιώθουν πως πρέπει να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να πράττουν και ανάλογα. Την ίδια στιγμή, πρέπει και να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες και να επικεντρωθούμε στα σημαντικά.


Μόνο έτσι θα δούμε τα πραγματικά, αγωνιστικά προβλήματα. Κανένας δημοσιογράφος δεν αναγκάζει τους παίκτες μας να κάνουν το ένα δώρο μετά το άλλο. Κανένας επίσης δεν τους θολώνει το μυαλό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Κανένας δεν τους δημιουργεί τα νεύρα που παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα (απαράδεκτοι οι Κανού και Αντώνια χθες). Και επιτέλους πρέπει να το πάρουμε απόφαση να βρούμε εκ των έσω το πρόβλημα. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, τούτο πρέπει να μας νοιάζει.

Όλοι όσοι δουλεύουν στο Ηλίας Πούλλος, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το Δ.Σ. οφείλει να τους τις αποδώσει. Λέμε ξανά πως προφανώς θα κάνουν και ότι θεωρούν πως επιβάλλεται για να προστατευτούν τα συμφέροντα μας. Έχουμε όμως την εντύπωση πως μόνο με αυτά ασχολούμαστε, αφού επί των προβλημάτων μας δεν έχουν γίνει και πολλά. Συγκεντρωθείτε όλοι στα δικά μας.