Home TOP NEWS Θέμα η κακή νοοτροπία

Θέμα η κακή νοοτροπία

Ομολογουμένως, πρώτη φορά στα χρονικά ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Όχι ότι οι προηγούμενες ομάδες του δεν είχαν αγωνιστικές αδυναμίες, κάθε ομάδα στον πλανήτη έχει τέτοιες. Μιλάμε για τη συμπεριφορά παικτών μέσα στο γήπεδο, αγωνιστικά και όχι μόνο. Η κακή νοοτροπία είναι σοβαρό θέμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή και επιβάλλεται να κοπούν άμεσα τα κακώς έχοντα. Ο Πάμπος είναι γενικά αυστηρός προπονητής και είμαστε βέβαιοι πως ήδη κάτι έχει στο μυαλό του.


Αγωνιστικά, είναι σαφές πως η ομάδα δεν έχει το μυαλό της αποκλειστικά στο παιχνίδι όλο το 90λεπτο. Δώσαμε άλλα δυο γκολ δώρο, στο κέντρο της άμυνας και οι μόνοι που δεν είχαν συμμετοχή ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί. Μαρκαρίσματα δεν είναι επαρκώς δυνατά, παίκτες μας πάνε υπερβολικά χαλαροί στη μπάλα ή παίζουν με τη φωτιά, γενικώς με εξαίρεση τα ντέρμπι, ουδέποτε απέδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να έχουν φέτος όλη τη χρονιά το μαχαίρι στο στόμα και να είναι έτοιμοι για όλα.

Και περνάμε στα νεύρα. Από την αρχή της χρονιάς γράφουμε πως επιτέλους πρέπει όλοι να ηρεμήσουν και ότι αυτό θα έρθει από τον πάγκο. Χθες είδαμε παίκτες μας να συζητάνε έντονα και αν φτάνουν πρόσωπο με πρόσωπο ενώ παιζόταν ο αγώνας. Για αυτό μιλάμε για κακή νοοτροπία, δεν είναι δυνατόν να μαλώνουν για μια λάθος πάσα και να αρνούνται να βάλουν πάνω από το εγώ τους το γενικότερο κακό. Πρέπει επειγόντως τα θέματα αυτά να λάβουν τη δέουσα προσοχή.