Home TOP NEWS Νίκη με οποιονδήποτε τρόπο

Νίκη με οποιονδήποτε τρόπο

Μένει Λευκωσία, αλλά παίζει εκτός έδρας σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας πάει στο Μακάρειο, για να αντιμετωπίσει την Δόξα, σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Ο αντίπαλος αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ, μια από τις δυσάρεστες. Έχουν τους ίδιους βαθμούς, ενώ στο βάθος είναι και η κόντρα της ομάδας μας με τον πρόεδρο/μάνατζερ της Δόξας, που ξέσπασε το καλοκαίρι και ενώ στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν μας ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις, ούτε να νιώθουμε μετά το ματς ηθικοί νικητές. Μας νοιάζει να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο βαθμολογικό μας σακούλι και να πάμε στα ντέρμπι που ακολουθούν με καλή ψυχολογία. Έχουμε αδικήσει παράφορα τον εαυτό μας, αλλά αυτό σύντομα δεν θα το θυμάται κανείς. Όλοι θα θυμούνται τη βαθμολογία και για την ώρα δεν μας τιμάει καθόλου η εικόνα της.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και πάλι χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Ελπίζουμε πως η ομάδα θα τους στείλει σπίτι χαρούμενους και νικητές. Μόνο νίκη σήμερα, με οποιονδήποτε τρόπο. Κατά προτίμηση με καλή εμφάνιση, αλλά πάνω από όλα νίκη.