Home TOP NEWS Ο έλεγχος των δανεικών σε Α’ και Β’ Κατηγορία

Ο έλεγχος των δανεικών σε Α’ και Β’ Κατηγορία

 


Συνέχεια στη δράση σε Α’ και Β’ Κατηγορία είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Παροπλισμένος λόγω του σοβαρού του τραυματισμού βρίσκεται ο Θεοδόσης Κύπρου, που δουλεύει σκληρά για να επανέλθει το συντομότερο. Ακόμη μια συμμετοχή ως βασικός με την Πάφος FC ο Γεράσιμος Φυλακτού, που έπαιξε για 63 λεπτά απέναντι στην ΑΕΚ.

Αντιμέτωποι βρέθηκαν δύο παίκτες που παίζουν με υποσχετική μεταγραφή από το “τριφύλλι”. Οι Ανδρέας Σοφοκλέους και Άγγελος Χρυσοστόμου ήταν αντίπαλοι, παίζοντας για ΑΣΙΛ και Ομόνοια Αραδίππου αντίστοιχα, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη. Σε ολόκληρη την αναμέτρηση με την προσφυγική ομάδα αγωνίστηκε ο Σοφοκλέους, ενώ ο Χρυσοστόμου αντικαταστάθηκε στο 67′ του αγώνα.

Για 90 λεπτά στην ήττα του Χαλκάνορα από την ΠΑΕΕΚ έπαιξε ο Απόλλωνας Βασιλείου, ενώ όσον αφορά το Σωτήρη Φιάκα ήταν εκτός αποστολής λόγω καρτών. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε με τους Νέους της ομάδας του Ιδαλίου, όπου ήταν βασικός και πέρασε εκτός στο 57ο λεπτό.