Home TOP NEWS Με το νέο έτος, μεταγραφολογία…

Με το νέο έτος, μεταγραφολογία…

Δυστυχώς αφού στο γήπεδο τα αποτελέσματα δεν μας δίνουν και ιδιαίτερους λόγους να χαμογελάμε, η μεταγραφολογία έχει γίνει ένα από τα πιο συνηθισμένα χόμπι μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποκτήσει τον Μιχαΐλοφ, έχει εγγράψει ξανά στο ρόστερ της τον Βύντρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ίδιο θα κάνει και με τον Μπλάτι Τουρέ. Έχει στο χέρι άλλες δυο μεταγραφές, η πρόθεση (αφού εξοικονομήθηκαν και λεφτά με τους Βύντρα-Τουρέ) είναι να τις αξιοποιήσει και με το νέο έτος…μεταγραφολογία.


Η μια θέση στην οποία θα κινηθεί η ομάδα είναι δεδομένη, ο Πέτεφ ψάχνει επιτελικό που μπορεί να τον βοηθήσει και στα φτερά. Από κει και πέρα η άλλη θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό από τον Μπόρχα Εκίθα. Αν ο Ισπανός αποδείξει ότι μπορεί το 2018 να βοηθήσει, πιθανότατα θα αποκτηθεί αμυντικός μέσος. Αλλιώς, το πιθανότερο είναι μετά τον Βύντρα στο ρόστερ να προστεθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Καθαρά αμυντικοί μέσοι μπορούν να παίξουν πάντως οι Κατελάρης και Μαδούρο, ενώ ακόμα κι αν παραχωρηθεί στη Σαλαμίνα ο Μπρέβελντ, “8άρια” είναι οι Άλεξ, Κανού, Τουρέ και Μαργκάσα. Ίσως παίξει και η ποσότητα το ρόλο της στο τέλος της μέρας.

Η πιο σημαντική μεταγραφή κατά την άποψη μας βέβαια, είναι η νέα δομή και ο νέος τρόπος λειτουργίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παίκτες δόξα το Θεό αλλάξαμε μπόλικους τα τελευταία χρόνια. Καλά κάνει ο Πέτεφ και θέλει να ενισχύσει την ποιότητα της ομάδας αγωνιστικά, πρέπει όμως με τα ίδια μυαλά το Δ.Σ. και όσοι ενδιαφέρονται να το διαδεχτούν, να ψάξουν και την ποιοτική αλλαγή στη δομή και στην εξωαγωνιστική ποιότητα.