Home TOP NEWS Αν είναι κάτι που έκαναν σαφές οι ενδιαφερόμενοι

Αν είναι κάτι που έκαναν σαφές οι ενδιαφερόμενοι

Παρότι συνδυασμός επίσημα δεν ανακοινώθηκε, μέχρι στιγμής εξέφρασαν ενδιαφέρον για την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρκετοί. Ο Γιώτης Δημητρίου, ο Νίκος Νικολάου, ο Λούκας Φανιέρος και ο Νίκος Κατσουρίδης είναι αυτοί που “έπαιξαν” πιο έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας μας με τους πρώτους τρεις να εκφράζονται δημόσια και τον τέταρτο να αρκείται σε μια ενωτική δήλωση που δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον. Αν είναι πάντως που έκαναν σαφές οι ενδιαφερόμενοι με όσα λεν, είναι πως ο κάθε ένας σκέφτεται αλλιώς την επόμενη μέρα.


Ο Γιώτης Δημητρίου λοιπόν ουσιαστικά φωτογράφισε εταιρεία λαϊκής βάσης, ο Νίκος Νικολάου τόνισε πως το σωματείο πρέπει να μείνει ως έχει, ο Λούκας Φανιέρος μίλησε ανοικτά για εταιρεία. Το τελευταίο ενδεχόμενο ακούγεται τελευταία όλο και πιο έντονα, αλλά ας μείνουμε στο γεγονός πως ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη. Κι αυτό γιατί κανένα μοντέλο δεν είναι πανάκεια, κανένας δεν έχει μαγικό ραβδί, απλά ο κάθε ένας τονίζει εκείνο που θεωρεί ως ιδανική λύση.

Στο τέλος της ημέρας όπως κι αν βαφτιστεί το μοντέλο, πρέπει να επιβάλλει τον επαγγελματισμό, πρέπει να κάνει ξεκάθαρο τον καταμερισμό των ευθυνών, πρέπει και να στελεχωθεί από ικανά άτομα. Αν δεν επιβάλλονται τα πρώτα δυο μέσω διαδικασιών και πολιτικών, να είστε σίγουροι πως σε κάποια φάση θα παρεκκλίνουμε από το σωστό δρόμο. Αν από την άλλη μπουν μέτριοι στο Δ.Σ. ακόμα και το τέλειο μοντέλο να δοκιμάσουν να εφαρμόσουν, δεν έχουμε σωτηρία.