Home TOP NEWS Εξαντλείται η υπομονή του κόσμου

Εξαντλείται η υπομονή του κόσμου

 


Η χτεσινή μέρα περιλάμβανε άλλο ένα επεισόδιο “Παπασταύρου” για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τη μια “Τα βρήκαν σε όλα”, την άλλη “Χαλά του Παπασταύρου”, με τους φίλαθλους της ομάδας να έχουν ήδη κουραστεί με το παρασκήνιο που παίζεται, και δεν αναφερόμαστε μόνο στη περίπτωση του επενδυτή.

Πριν ένα και πλέον μήνα τονίσαμε την ανάγκη για συνάντηση και συζήτηση όσων ενδιαφέρονται, βάζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα, με σκοπό τη δημιουργία ενός κοινά αποδεκτού συνδυασμού που θα έχει την ικανότητα να βάλει το Σωματείο στο σωστό δρόμο. Πλέον, η κάθε πλευρά ακολουθεί τη δική της ατζέντα, οι συνδυασμοί γεννιόνται και πεθαίνουν την ίδια μέρα, μέλη διαπραγματεύονται το μέλλον χωρίς εξουσιοδότηση ενώ υποψηφιότητα ή συνδυασμός δεν έχει ανακοινωθεί, πέραν από την υποβολή υποψηφιότητας του Αχιλλέα Σπύρου.

Δυο βδομάδες και κάτι πριν την Εκλογική Συνέλευση και πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι αν προσπαθούμε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή αν προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να γυρίσει μια και καλή την πλάτη στην ομάδα…