Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιθανή εντεκάδα με Αποέλ

Πιθανή εντεκάδα με Αποέλ

 


Το Αποέλ αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 19:00 (live @OmonoiaNews, Cytavivion) για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί ηττών στο πρωτάθλημα ενώ ο αντίπαλος θέλει να μειώσει ξανά την απόσταση από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Άμυνα

Ο Νικολάι Μιχαΐλοφ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ εν τη απουσία του Καντέ λόγω καρτών, στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Τζαΐλσον. Τη θέση του τελευταίου στο δεξί άκρο εικάζουμε ότι θα πάρει ο Μάριος Δημητρίου ενώ το αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Βύντρα-Γουίλιαμ Σοάρες.

Μεσαία Γραμμή

Στη μεσαία γραμμή τώρα, θέση στην εντεκάδα διεκδικεί ο Χέντβιγκες Μαδούρο, με τον Άλεξ Σοάρες να έχει σίγουρη θέση στην εντεκάδα και να παρατάσσεται δίπλα του. Πιο μπροστά ο Κανού, ενώ στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Χριστοφή και στο άλλο ένας εκ των Τζαρσίνιο και Κιπιάνι, με τους δυο να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Επίθεση

Ίσως ο μόνος που συνεχίζει να αγωνίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην ομάδα, αφού δεν σταμάτησε ποτέ να έχει καλή επαφή με τα δίκτυα. Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.