Home TOP NEWS Σαν να είναι το τελευταίο της χρονιάς

Σαν να είναι το τελευταίο της χρονιάς

Το γράφουμε εδώ και καιρό, ότι κι αν κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο ως το τέλος της σαιζόν, καμία διαφορά δεν πρόκειται να σημειωθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώσει (άλλη μια) πλήρως αποτυχημένη σαιζόν, ελπίζουμε την τελευταία. Τα αποτελέσματα από δω και πέρα, πολύ λίγοι θα τα θυμούνται. Το σημερινό παιχνίδι, είναι ουσιαστικά για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο της χρονιάς. Αλλά το θέλει, όπως το ήθελε πάντα, σαν να κάναμε πρωταθλητισμό.


Είναι πολλές οι ντροπές τα τελευταία χρόνια απέναντι τους. Ήταν πολλά τα παιχνίδια που χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Ήταν επίσης αρκετά αυτά που τους είδαμε κερδίζοντας να καλπάζουν ή να κατακτούν ένα τίτλο. Αντικειμενικά, περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει ξανά κάτι τέτοιο παρά να τους κερδίσουμε. Έχουμε όμως την απαίτηση να δούμε μια ομάδα που να παίζει σήμερα σαν να πάει για πρωτάθλημα. Να σέβεται τον εαυτό της και να παλεύει για ένα καλό αποτέλεσμα. Για να τους κόψει τη φόρα για τον τίτλο, αλλά κυρίως για να σταματήσει το αρνητικό σερί, γιατί έχει αδικήσει πολύ την ιστορία της τα τελευταία χρόνια.

Ίσως να φαίνεται πως ζούμε σε ένα κόσμο δικό μας με τα πιο πάνω που ζητάμε, αν αναλογιστεί κανείς την λυπηρή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν θα δεχθούμε ποτέ όμως η ομάδα να κατεβαίνει και να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του απέναντι. Και όσοι το δέχονται μες την ομάδα, πολύ απλά δεν έχουν καμία θέση εκεί.