Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σχεδόν οι ίδιοι έντεκα με Απόλλωνα

Σχεδόν οι ίδιοι έντεκα με Απόλλωνα

 


Στο Τσίρειο στάδιο πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα, εκεί όπου στις 19:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έρχεται τρεις μέρες μετά από την ήττα με την Ανόρθωση, γι’αυτό και θεωρούμε πως δύσκολα ο Γέσπερ θα προβεί σε αλλαγές καθώς οι τραυματίες παραμένουν οι ίδιοι ενώ προστέθηκε και ο Τζαΐλσον σε αυτούς.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Νικολάι Μιχαΐλοφ, ενώ τετράδα μπροστά του θα έχει, από δεξιά προς αριστερά, τους Λούκα Βύντρα, Φάνο Κατελάρη, Γουίλιαμ Σοάρες,  και Μαμαντού Καντέ. Εν τη απουσία του Τζαΐλσον, ο Βύντρα μετατίθεται στο δεξί άκρο και ο Φάνος πάει παρτενέρ του Γουίλιαμ στο κέντρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή

Εδώ θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην πεντάδα ποδοσφαιριστών που θα παραταχθεί στο κέντρο. Άλεξ Σοάρες και Κανού θα βρίσκονται στο κέντρο, με τον Ράφα Λόπες να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα και να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά τους. Στο δεξί άκρο ο Χριστοφή, στο αριστερό ο Νικολάι Κιπιάνι.

Επίθεση

Παρά την συνολική κακή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Άγγλος δεν φαίνεται να πτοείται και βρίσκει με καλή συχνότητα δίκτυα. Ο λόγος βέβαια για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που παλεύει να ξεπεράσει τον Φλοριάν της ΑΕΚ και να χριστεί ξανά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.