Home TOP NEWS Τελικά ενδιαφέρον υπάρχει…

Τελικά ενδιαφέρον υπάρχει…

 


Η συζήτηση για να αλλάξει καθεστώς η ΟΜΟΝΟΙΑ και να έρθει κοντά επενδυτής, δεν είναι φετινή. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς από τοπικοί επιχειρηματίες, μέχρι παγκόσμιο κολοσσοί όπως η Gazprom. Επίσημη πρόταση από κανένα δεν υπήρξε ποτέ πάντως, ή τουλάχιστον μια που να δει το φως της δημοσιότητας. Μοιραία πάντα ακούγαμε ερωτήσεις όπως “πούντους τούτους που θέλουν να την αναλάβουν;” όταν ξεκινούσε η κουβέντα.

Τελικά ενδιαφέρον υπάρχει. Πριν από δυο μήνες είχε γίνει γνωστό πως η εκλογική συνέλευση μεταφέρεται πιο νωρίς και δύο άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Ρόης Πογιατζής, έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κάθε ένας με διαφορετική φιλοσοφία και εντελώς διαφορετικό πλάνο για να μεγαλώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά. Το σημαντικό όμως είναι πως έγινε ξεκάθαρο πως ακόμα και με τόσο χρέος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μνηστήρες.

Είναι πάντως πολύ σημαντικό, στον λίγο χρόνο που απομένει, οι ενδιαφερόμενοι να μπουν σε περισσότερο βάθος όσον αφορά το τι σκοπεύουν να κάνουν αν αναλάβουν. Ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής” το πράττει σε συναντήσεις, οι δυο υποψήφιοι επενδυτές πέραν του πλαισίου που κατάθεσαν, δεν μπήκαν σε πλήρη λεπτομέρεια. Καλό είναι επίσης να ξεκαθαρίσει αν η όποια πρόταση θα περάσει από το συμβούλιο ή αν θα πάμε σε νέα συνέλευση. Το καταστατικό τι προνοεί;