Home TOP NEWS Κωνσταντινίδης: «Ελπίζουμε να ανταποκριθεί η νέα διοίκηση»

Κωνσταντινίδης: «Ελπίζουμε να ανταποκριθεί η νέα διοίκηση»

 


Φιλοξενούμενος στον Super Sport FM 104.0 ήταν ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης και μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το γήπεδο της πρωτεύουσας και το τριφύλλι. Ο κος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στα σχέδια επέκτασης που δεν προχώρησαν αφού οι δύο μεγάλοι της Λευκωσίας έμπαιναν σε μία νέα περίοδο στην ιστορία τους. Το Αποέλ είχε μπει στους ομίλους ενώ στην ομάδα μας την είχαν δει κάπως τότε με την έλευση Μιλτιάδη Νεοφύτου. Τέλος εύχεται η νέα διοίκηση να ανταποκριθεί στις οφειλές της ομάδας προς τον ΓΣΠ.

«Είχαμε τα πλάνα μας για την επέκταση του γηπέδου το 2008-2009. Θα έπαιρνε 10 χρόνια για να γίνει. Το ότι δεν προχωρήσαμε και δεν έγιναν πράξη θα πω κάτι που λέω χαριτολογώντας πάντα. Το Αποέλ έγινε Ρεάλ εκείνη την χρονιά γιατί μπήκε στους ομίλους και η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε Τσέλσι όπως τους έλεγα. Θα κόστιζε 10 εκ. ευρώ αλλά δεν δέχτηκαν οι παράγοντες λόγω της διάρκειας που ήθελε να γίνει», ήταν το σχόλιο του για την επέκταση που δεν προχώρησε.

Για το τι θα γίνει εάν κάποιος από τους δυο κτίσει γήπεδο:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν και οι δύο. Αν φύγει ο ένας, θα μείνει το στάδιο του άλλου. Για παράδειγμα, αν φτιάξει γήπεδο το Αποέλ, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα το αξιοποιήσει. Θα κάνει μια νέα συμφωνία και θα πάρει ουσιαστικά το γήπεδο».

Για το ποια είναι τα έξοδα της ομάδας μας κάθε φορά:

«Έχουμε τις ίδιες συμφωνίες με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Αποέλ. Είναι ανά αγώνα που πληρώνουν οι ομάδες. Πιο παλιά είχαμε πρόβλημα και για αυτό άλλαξε η συμφωνία. Τα έξοδα έχουν μειωθεί και έχουμε γίνει πιο λειτουργικοί. Τα έξοδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ».

Για τις παλιές οφειλές:

«Χρωστούν και οι δύο ομάδες. Και το Αποέλ, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ περισσότερο. Ελπίζουμε να ανταποκριθεί η νέα διοίκηση. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε μερικές εκχωρήσεις από ποσά που θα έρθουν από την ΚΟΠ. Με τη νέα διοίκηση ευελπιστούμε να διευθετηθεί το θέμα» ανέφερε αρχικά.

Για το διαχωρισμό των κερκίδων:

«Η αλλαγή κανονισμού της UEFA διαχώρισε τους οπαδούς του Αποέλ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αρχικά ήταν όταν μια ομάδα είχε την μια κερκίδα και οι γηπεδούχοι τις τρεις κερκίδες. Στο θέμα που έχουν λάθος οι διοικήσεις είναι ότι αποφασίσανε πως θα δίνουν μόνο το 10% στην φιλοξενούμενη ομάδα».

Πηγή δηλώσεων: sport-fm.com.cy