Home TOP NEWS Μια εντελώς διαφορετική αρχή

Μια εντελώς διαφορετική αρχή

 


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η πιο πάνω φράση έχει καταντήσει κουραστική τα τελευταία χρόνια, μιας και την ακούσαμε πολλές φορές. Κάθε χρόνος αποτελούσε μια νέα αρχή, ένα καινούργιο πρότζεκτ, μια νέα ελπίδα ότι κάτι θα…αλλάξει! Δεν γνωρίζουμε αν αυτήν τη φορά θα είναι…αλλιώς, αλλά πρόκειται για μια όντως διαφορετική αρχή. Μια αρχή που βρίσκει τον κόσμο οριστικά διασπασμένο, με την εταιρεία να τραβάει το δρόμο της και τους οργανωμένους τον δικό τους.

Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της, δίνεται πλέον και επίσημα σε εταιρία διαχείρισης, με επικεφαλής τον Σταύρο Παπασταύρου, η οποία θα έχει την ολοκληρωτική ευθύνη της ομάδας. Η ομάδα ουσιαστικά αλλάζει τρόπο λειτουργίας στα διοικητικά και μπαίνει σε μια εποχή που ενδέχεται να κρατήσει μέχρι και 15 χρόνια. Την ίδια στιγμή, η ΘΥΡΑ 9 μετά το αποτέλεσμα της Γενικής της Συνέλευσης, προχωράει στην δημιουργία νέου σωματείου, το οποίο θα ξεκινήσει από τις μικρές κατηγορίες.

Όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό θα αποφασίζονται από την εταιρία ενώ τα άλλα αθλήματα παραμένουν στο Σωματείο. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η στάση των οργανωμένων απέναντι στα κλειστά, που θα μείνουν υπό τη διαχείριση του σωματείου. Σήμερα λογικά θα ξέρουμε.