Home TOP NEWS Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισαν οι οργανωμένοι!

Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισαν οι οργανωμένοι!

 


Δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής εταιρίας η ΘΥΡΑ 9, αφού στην αποψινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη αποφάσισαν τη δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αλλάζουν τα πάντα στην ιστορία του συλλόγου που σήμερα αποφασίστηκε η δημιουργία εταιρίας και στη συνέχεια η δημιουργία νέας ομάδας από την οργανωμένη κερκίδα.

Το αποτέλεσμα:
75% Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας
22% Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας
2% Άκυρα
1% Λευκά

Πιο κάτω συνεχής ενημέρωση:

Εκ μέρους των οργανωμένων ο Αδάμος Ευσταθίου ενημέρωσε για την απόφαση των μελών στην Γ.Σ που ολοκληρώθηκε και είπε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει τι τελικά θα πράξει η Θύρα 9 και ότι η γραμματεία δεν θα εκφέρει άποψη για να μην είναι προκατειλημμένος ο κόσμος.

– «Αν ο κόσμος αποφασίσει να πηγαίνουμε γήπεδο θα πηγαίνουμε. Ατομικά ο καθένας αποφασίζει ότι πιστεύει όμως για τον εαυτό του. Η Θύρα 9 όμως θα κάνει ότι αποφασίσει ο κόσμος».

– «Δεν συμμετείχαμε σήμερα στην ΓΣ γιατί ήταν τελειωμένη υπόθεση. Δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε αυτή την απόφαση. Δεν θα πάρουμε την ομάδα στα δικαστήρια, θα τους κρίνει η ιστορία»

20:20 Θα συζητηθούν οι επιλογές και μετά θα αποφασιστεί πότε τα μέλη θα ψηφίσουν. Ίσως αυτό γίνει άλλη μέρα.

Οι προτάσεις:

  1. Στήριξη στην ποδοσφαιρική εταιρία
  2. Αποχή από το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά στήριξη στα κλειστά
  3. Κλείσιμο της Θύρας 9
  4. Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας (θα γίνει ανάλυση)

Τοποθετήσεις κόσμου:
– Η Θύρα 9 λειτουργεί πιο επαγγελματικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν μπορώ όμως να δω την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς Θύρα 9. Να μπει μια πρόταση η Θύρα να πηγαίνει στο γήπεδο υπό διαμαρτυρία και την ίδια ώρα να κάνει ενέργειες για να βρεθεί χρήμα και να πάρει πίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ.

– Δεν μπορώ πλέον να στηρίζω αυτούς που πούλησαν ότι αγαπώ. Να γίνει νέα ομάδα δική μας να την βλέπουμε να χαιρόμαστε. Η διάσπαση είναι αναπόφευκτη και δεν την προκαλέσαμε εμείς.

– Κάποιοι έχουν την άποψη πως πρέπει να πηγαίνει η Θύρα 9 γήπεδο για να δείχνει τη διαμαρτυρία της.

– Ποτέ δεν θα στηρίξω την πρόταση Παπασταύρου. Αλλοιώθηκε εδώ και χρόνια το DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν μπορώ να βλέπω ομονοιάτες να το υποστηρίζουν. Μπροστά στα λεφτά πωλούν τα πάντα.

– Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μπει θέμα αποχής. Εδώ και λίγες ώρες δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να γίνει άλλη ομάδα αλλά να παραμείνει η στήριξη στα κλειστά για να δείχνουμε την αντίδραση μας. Δεν πρέπει να ρίξουμε λευκή πετσέτα. Σκεφτείτε αν ο Λιμπουρής ήταν αυτή τη λογική δεν θα γινόταν ποτέ η ΟΜΟΝΟΙΑ.

– Όσοι ανανεώσαμε τα διαρκείας μας να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω. Δεν είναι θέμα λεφτών αλλά να πάνε εκεί που πρέπει, στα κλειστά για παράδειγμα.

– Άσκοπη η πρόταση περί διαμαρτυρίας. Αν ακούσουν στην εταιρία πως η Θύρα θα συνεχίζει να πηγαίνει γήπεδο θα γελάνε

– Αν θα γίνει νέα ομάδα, με τι προϋπολογισμό; Θα έχει στόχους ή απλά να γυρίζει τα αγροτικά και να διασύρεται;

– Αν πάμε γήπεδο δείχνουμε ότι δεν μας νοιάζει. Πρέπει να απέχουμε από το ποδοσφαιρικό αλλά και από τα κλειστά με επιφύλαξη. Πρέπει να κάνουμε νέα ομάδα.

– Μεγαλύτερος εφιάλτης είναι η διάσπαση. Σέβομαι τις απόψεις αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί, δεν αλλάζει επειδή έγινε εταιρία. Να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψει στο λαό της, όχι να κάνουμε νέα ομάδα.

– Η Θύρα 9 δεν πρέπει να εγκαταλείψει, έτσι μάθαμε. Δεν λέω τι θέλω να γίνει, απλά θυμίζω ότι πάντα ήμασταν το αγκάθι.

– Θα πρέπει να αποσυρθεί η πρόταση για κλείσιμο της Θύρας 9.

21:30 Ακολουθούν τοποθετήσεις της γραμματείας

Αδάμος: Ήθελα εγώ να μπει η πρόταση για κλείσιμο και δεν είναι αυτό που θέλω. Προτιμώ ένα αξιοπρεπή θάνατο παρά να πάμε γήπεδο. Ένα πράγμα ξέρω σίγουρα ότι το παιδί που θα κάνω, να μην ακολουθεί αυτό το πράγμα που διοικά ένας μου δεν είναι καν ομονοιάτης. Θα διδάξω τα σωστά ιδανικά να μην είναι με αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε εμείς που φεύγουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ από το σωματείο. Πρέπει να πηγαίνουμε στα κλειστά. Δυστυχώς εννα τα δούμε να κλείνουν όμως γιατί αυτοί δεν νοιάζονται. Πρέπει να κάνουμε νέα ομάδα γιατί η αποχή απλώς από τα γήπεδο θα μας κλείσει σαν Θύρα 9. Θα τρέχουμε τα κλειστά και τον ΑΣΟΛ. Και μέσα στο καταστατικό θα γραφτεί ότι όταν επιστρέψει το ποδοσφαιρικό σωματείο θα επιστρέψουμε και μεις. Ξέρω άτομα που ότι απόφαση παρθεί θα πηγαίνουν γήπεδο. Αν περάσει απόφαση να πηγαίνει η Θύρα γήπεδο, εγώ προσωπικά δεν θα πηγαίνω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα του Λαού. Το Αποέλ όσο κόσμο κι αν έχει δεν είναι ομάδα του Λαού. Η Θύρα 9 δεν πουλιέται.

Αλέκος: Η ΟΜΟΝΟΙΑ λέγαμε ότι ήταν του Λαού. Αλλά δεν ήταν. Πιστεύαμε όμως ότι θα την κάναμε. Συνέχεια με αιτήσεις μελών που απέρριπταν και με τις συνελεύσεις που πάντα έκαναν ότι ήθελαν. Δεν μπορούμε να πάμε να κάνουμε διαμαρτυρία. Ότι κάνουμε μαζί τους θα είμαστε συνένοχοι.

Άλλοι της γραμματείας έχουν την άποψη για νέο σωματείο

21:50 Απόψεις από άλλους φίλαθλους:

– Θα πρέπει να πάμε γήπεδο για να είμαστε η αντιπολίτευση στην εταιρία. Όπως ήμασταν τόσα χρόνια, αυτή είναι η δουλειά της Θύρας. Αν κάνουμε νέα ομάδα, στις 3-4 πρώτες νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μείνουμε μόνοι μας.

– Χώνεψα ότι χάσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ωραίο να πούμε ότι έχουμε νέα ομάδα αλλά δεν θεωρώ σοφό να κάνουμε άλλη. Άποψη μου είναι η αποχή και να παλέψουμε ξανά όταν έρτουν οι εκλογές στο σωματείο.

– Σάββατο το πρωί μας κάλεσαν οι μικροί να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Θα πάμε, ίσως να είναι η τελευταία παρουσία μας.

– Είμαι ένας από τους 10 που σήμερα καταψήφισα την πρόταση Παπασταύρου. Στην τελευταία συγκέντρωση είχα πει ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και αυτό πήγα και έκανα σήμερα. Από εμπειρίας θα το πω πως όταν ξεκινάς υπάρχει ενθουσιασμός στη συνέχεια μένουν οι μισοί και μετά εμείς και κούκος. Αν δημιουργηθεί νέο σωματείο πρέπει πρακτικά η απόφαση που θα παρθεί να είναι με συγκεκριμένους όρους. Αν πάμε σε νέα προσπάθεια πρέπει να είναι οργανωμένο.

– Έχω δυο παιδιά, 18 και 13 χρόνων και οι δυο μου τόνισαν πως δεν θέλουν να πάνε ξανά γήπεδο. Δεν θα διαφωνήσω με την ίδρυση νέας ομάδας όμως έχω ανησυχίες πως στις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ LTD αν έχει, όλοι θα χαθούν από τη νέα ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έρθει ξανά στα δικά μας χέρια αν πάψει η φωνή της Θύρας 9. Πρέπει να τους προκαλεί καθημερινά και να μας αποδείξει ο επενδυτής τα ονόματα αυτών που έκαναν τόσα χρόνια καταστροφές για το σωματείο.

– Άλλος λέει να πάμε γήπεδο αλλά να γίνει και νέο κόμμα αριστερό, εκεί που πονεί αυτούς που τα έκαναν

Μετά τις απόψεις θα έχουμε ψηφοφορία. Μόνο τα μέλη των δύο τελευταίων χρόνων (2016-2017 & 2017-2018) έχουν δικαίωμα ψήφου.

22:18 Οι τελικές προτάσεις:

1. Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας

2. Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας

3. Κλείσιμο Θύρας 9 (Αφαιρέθηκε η επιλογή)

23:18 Έκλεισε η κάλπη – Αρχίζει η καταμέτρηση 

Τελικό αποτέλεσμα:

75% Δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας
22% Στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας
2% Άκυρα
1% Λευκά