Home TOP NEWS Πληροφορίες για τα εισιτήρια για το τελευταίο της σεζόν

Πληροφορίες για τα εισιτήρια για το τελευταίο της σεζόν

 


Εβδομάδα 10ης και τελευταίας αγωνιστικής, με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας να είναι απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ την Κυριακή στις 19:00. Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα εισιτήρια:

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Μαΐου, στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Εγκρίθηκε αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ομοσπονδία, για μείωση της τιμής των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: €5 | Παιδικά: €1

Στις κερκίδες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα προσφέρονται δωρεάν εισιτήρια σε Γυναίκες και Παιδιά (κάτω των 12 χρόνων), με το κόστος να το αναλαμβάνει ο Σύλλογος. Τα δωρεάν εισιτήρια θα παραχωρούνται στις εισόδους Δ6, Α1-2 και Β4. Στο κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα.

Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα:

Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για την Βόρεια κερκίδα.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας:

Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στην Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα ή την πολιτική τους ταυτότητα. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα αγοράς μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.

Τα ωράρια και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

  • Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 και 15:00-18:30, και Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:00.
  • Online Ticketing: Από τις 17/04, μέχρι τις 21/04, ώρα 16:00

Εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι.