Home TOP NEWS Επίσημα ξανά από την αρχή

Επίσημα ξανά από την αρχή

Φτάσαμε αισίως τις δέκα αποδεσμεύσεις. Τους Γουίλιαμ Σουάρες, Μπρέφελντ , Σόλομον και Φιλιώτη ακολούθησαν οι Κανού, Κάι, Μαδούρο, Καντέ, Μιχαΐλοφ και Εκίθα, οι οποίοι παρότι είχαν συμβόλαιο και για τη νέα σαιζόν, πήραν αποζημίωση και χαιρέτισαν τη σημαία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν αποκλείονται και άλλες απομακρύνσεις, αφού καθημερινά γίνονται διαπραγματεύσεις. Ο αριθμός δηλαδή είναι ήδη διψήφιος και είναι πιθανόν να μεγαλώσει.


Ξεκάθαρα λοιπόν, η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ θα κτιστεί από την αρχή. Πράγμα λογικό και απόλυτα αναμενόμενο, από τη στιγμή που τερμάτισε 6η, έμεινε εκτός Ευρώπης, είχε τη χειρότερη άμυνα στην ιστορία του συλλόγου και έγραψε αρνητικό ρεκόρ με συνεχόμενες ήττες. Πέραν από την όποια αξία των παικτών, η εικόνα από το Μάρτιο και μετά ήταν για λύπηση. Πλήρης αποσύνθεση, παίκτες τουρίστες, απανωτά χαστούκια. Μόλις είδαν πως ήρθαν λεφτά πολλοί αποφάσισαν πως θέλουν να μείνουν, ήταν όμως αργά.

Το σημαντικό είναι να έρθουν πλέον παίκτες με κίνητρα, με διάθεση να διακριθούν και να προσφέρουν. Να κτιστεί μια ομάδα ανταγωνιστική που έχει συνεχώς το μάτι στη μπάλα. Και φυσικά, να κτιστούν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Γιατί τους κακολογούμε, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι επαγγελματίες θα αντιδρούσαν και διαφορετικά στις συνθήκες που εργάζονταν οι παίκτες μας.