Home TOP NEWS Δεν βλέπουμε μόνο εμείς Κύπριους

Δεν βλέπουμε μόνο εμείς Κύπριους

Το είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να προσθέσει καλούς Κύπριους παίκτες στο ρόστερ της. Οι λόγοι είναι πολλοί και χιλιοειπωμένοι. Σε ένα μαραθώνιο τόσων αγωνιστικών από τη στιγμή που κάθε ομάδα δικαιούται μόνο 15 ξένους/κοινοτικούς, οι καλοί Κύπριοι μπορούν όχι μόνο να προσδώσουν βάθος αλλά να κάνουν και τη διαφορά. Επιπρόσθετα γνωρίζουν που παίζουν, δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και συνήθως αμείβονται με λιγότερα από τους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως προσφέρουν και λιγότερα.


Πρέπει πάντως να υπενθυμίσουμε πως δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ για καλούς Κύπριους αλλά και όλοι οι ανταγωνιστές της. Απαιτούνται λοιπόν διακριτικές αλλά αποφασιστικές και γρήγορες κινήσεις αφού και η παραμικρή διαρροή προκαλεί πρόβλημα. Ας πάρουμε την περίπτωση του Κούσουλου για παράδειγμα, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες μας ενδιαφέρει. Είναι ένας καλός αμυντικός και προφανώς τον τσεκάρουν και άλλες ομάδες (Αποέλ, Ανόρθωση οι σίγουροι). Η Σαλαμίνα το εκμεταλλεύτηκε πλήρως, φρόντισε να το σχολιάσει δημόσια και τη συμφέρει να μπούμε σε πλειστηριασμούς. Τα συμφέροντα τους προστατεύουν οι άνθρωποι και καλά κάνουν.

Το δικό μας συμφέρον αν το ενδιαφέρον είναι τόσο δυνατό, θα ήταν να γίνει μια αποφασιστική πρόταση πριν προλάβουν οι άλλοι να κάνουν τις ενέργειες τους, χωρίς να ακουστεί και να τελειώνει η δουλειά. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση από την κυπριακή αγορά που μας ενδιαφέρει, αφού πολύ εύκολα μια απόκτηση μπορεί να μετατραπεί σε σήριαλ και να μπουν στη μέση μεγάλα ποσά. Τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να δώσει, αν δεν είναι απολύτως δικαιολογημένα και απαραίτητα.