Home TOP NEWS Εβδομάδα προπονητή

Εβδομάδα προπονητή

 


Οι εκκρεμότητες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προφανώς αρκετές. Πώς θα μπορούσαν να μην είναι άλλωστε, όταν στις 29 Μαΐου ξεκαθάρισε πως προχωράμε και ποιος διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα; Τελικά το τμήμα πέρασε στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Ανχέλ Γκόμεθ και ο Ισπανός τώρα τρέχει να κλείσει τρύπες. Πιο σημαντική από όλες, φυσικά η θέση του προπονητή.

Όπως γράψαμε από χθες, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ξέρει πολύ καλά ποιον θέλει κάτω από το πάγκο και προσπαθεί να τελειώσει τη δουλειά. Αν η περίπτωση ήταν εύκολη, θα είχε ανακοινωθεί μέχρι τώρα, αφού ο Γκόμεθ θέλει να φέρει ικανό προπονητή, σε καλή ηλικία και με φιλοδοξίες. Μιλάμε για το κυπριακό πρωτάθλημα και για μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν βγήκε Ευρώπη οπότε το έργο του είναι δύσκολο. Ο «εκλεκτός» δείχνει ενδιαφέρον επειδή η αναγέννηση μιας μεγάλης ομάδας πάντα είναι ελκυστική και μένει να δούμε αν θα τα βρουν στις λεπτομέρειες.

Οι εξελίξεις, θετικές οι αρνητικές, αναμένονται μες τη βδομάδα. Μπορεί να μην παίζουμε Ευρώπη, αυτό όμως δεν σημαίνει και πως έχουμε την πολυτέλεια να μπλέξουμε σε σίριαλ που θα παρατραβήξει. Θεωρούμε πως τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά.