Home TOP NEWS Τομέας στον οποίο νοσούμε

Τομέας στον οποίο νοσούμε

 


Ανεξάρτητα στο τι συνέβη στην περίπτωση του Ανδρέα Κατσαντώνη, η πρόληψη για να μην μας κλέβουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να διατηρήσουμε στο ρόστερ, είναι ένας τομέας στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ νοσεί εδώ και χρόνια. Το τριφύλλι έχει χάσει καλούς ποδοσφαιριστές την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, γιατί δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή τους, προτού έρθουν προτάσεις από άλλους που ενδιαφέρονται.

Όλα αυτά βέβαια, είναι συνυφασμένα με τον αντιεπαγγελματισμό που επικρατούσε τόσο καιρό, έχοντας αναμενόμενα αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχανε σημαντικές μονάδες, στις πλείστες των περιπτώσεων χωρίς να πάρει μία ή έπαιρνε ελάχιστα σε σχέση με την αξία των ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε να έχουμε ένα βασικό κορμό τον οποίο να μπολιάζουμε με επιπλέον ποιότητα σε κάθε μεταγραφική.

Ευελπιστούμε ότι η στροφή στον επαγγελματισμό θα γίνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει γρήγορα…αντανακλαστικά για να κρατά ποδοσφαιριστές “κλειδιά” που ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας.