Home TOP NEWS Ο ογκόλιθος και το «δέκα το καλό»

Ο ογκόλιθος και το «δέκα το καλό»

Αν θεωρήσουμε κλειστό τον Μάρκο Μότα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει άλλες 6 μεταγραφικές κινήσεις. Θα πάρει δύο αριστερούς μπακ, δύο επιτελικούς, ένα επιθετικό και ένα κεντρικό αμυντικό. Οι μεταγραφές που περιμένει όμως ο κόσμος περισσότερο είναι του βασικού επιτελικού μέσου, αλλά και του αμυντικού ηγέτη, του άνθρωπου που θα καθοδηγεί τα μετόπισθεν.


Είμαστε τυχεροί που ακόμα και στα χειρότερα μας χρόνια, είχαμε στο ρόστερ μας ίσως το κορυφαίο «10» που έπαιξε μπάλα στη Κύπρο, το Νούνο Ασσίς. Από τη φυγή του και μετά, υπάρχει ένα τεράστιο κενό, αφού ο Κλέιτον και ο Κανού δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τη ποιότητα και την προσωπικότητα του. Ο Ανχέλ Γκόμεθ είναι αποφασισμένος να φέρει παίκτη αξίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει κατ’ανάγκη πως θα είναι γνωστός στην Κύπρο.

Για τα μετόπισθεν το είπαμε πολλές φορές. Η περσινή τραγική χρονιά ενδεχομένως να ήταν λίγο πιο φωτεινή, αν κάναμε τουλάχιστον τα βασικά πίσω. Και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει να φέρει παίκτη της διαφοράς και για αυτό κινήθηκε μόνο προς συγκεκριμένους στόχους. Οι εξελίξεις αναμένονται και σε αυτή τη περίπτωση άμεσα.