Home TOP NEWS Δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο

Δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο


Πρώτη αγωνιστική είναι αυτή και συνήθως τραβά τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων. Σε θέματα εισιτηρίων, αποτελεί μια από τις πιο εμπορικές αγωνιστικές, μιας και οι φίλοι των ομάδων τρέχουν να δουν το πρώτο της σεζόν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγαπημένη τους ομάδα. Ωστόσο, η φετινή πρεμιέρα αποτελεί εξαίρεση και αυτό φάνηκε από τις προσελεύσεις, γεγονός που δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Την άποψη μας για την κάρτα φιλάθλου την έχουμε δημοσιεύσει και τη γνωρίζεται. Ανεξάρτητα όμως από αυτήν, ακόμα και ο φίλαθλος ο οποίος προτίθεται να βγάλει ή έχει κάρτα, παρατήρησε τα χτεσινά χαμηλά νούμερα εισιτηρίων. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που μάζεψε σε φιλικό με τον Παναθηναϊκό σχεδόν 15 000 κόσμο, έκοψε λίγο πιο κάτω από 7 000 εισιτήρια στην εντός έδρας πρεμιέρα της και οι διαχρονικά μεγάλες ομάδες του τόπου ΑΕΛ και Ανόρθωση, μάζεψαν μαζί 1 500 άτομα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ενδέχεται ο κόσμος να βρίσκεται ακόμα διακοπές ή να περιμένει πως θα “κυλήσει” το μέτρο, γι’ αυτό τα πιο πάνω δεν αποτελούν τα τελικά μας συμπεράσματα για την επίδραση της κάρτας. Παρόλα αυτά, το πρώτο τεστ πήρε απροβίβαστο, με την προσέλευση να μειώνεται δραματικά σε σχέση με άλλα χρόνια στο πρώτο ματς της σεζόν.