Home TOP NEWS Η πορεία στην Χιχόν και τα 25 γκολ σε μια σεζόν…

Η πορεία στην Χιχόν και τα 25 γκολ σε μια σεζόν…


Γνωρίστε ξανά έναν από τους διακριθέντες στην, μέχρις στιγμής, πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Κρις Μόντες.

Αναλυτικά:

Ο Κρις Μόντες γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997 στην Τενερίφη της Ισπανίας και αγωνίζεται ως επιτελικός αλλά και ως πλάγιος μέσος. Άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το 2015, σε ηλικία των 18 ετών, αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα της Χιχόν και παρέμεινε εκεί μέχρι που πήρε μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον περασμένο Ιούλιο.

Ενδιάμεσα όμως, αρχικά τον Ιανουάριο του 2017, δόθηκε δάνεικος για έξι μήνες στην CD Lealtad, ομάδα Γ’ κατηγορίας Ισπανίας και έπειτα το Καλοκαίρι του 2017, δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη UP Langreo, επίσης ομάδα Γ’ κατηγορίας.

Στην CD Lealtad κατέγραψε μοναχά 7 συμμετοχές, ενώ στη UP Langreo που είχε γεμάτη σεζόν, αγωνίστηκε σε 38 αγώνες σκοράροντας  μάλιστα 25(!) φορές.

Ο Μόντες αποκτήθηκε για «αλλαγή» του Αλμπίν όμως, από τη μια η ανετοιμότητα του Ουρουγουανού και από την άλλη οι πολύ καλές παρουσίες του, τον έφεραν να είναι, μέχρις στιγμής, βασικός και αναντικατάστατος και από του διακριθέντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η μεταγραφή αποτελεί «επένδυση» για το μέλλον αφού διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του και θεωρείται ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.