Home TOP NEWS Το πέρασμα από Μασία και το ντεμπούτο με Ρεάλ

Το πέρασμα από Μασία και το ντεμπούτο με Ρεάλ


Η σελίδα μας, σας γνωρίζει ξανά, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, τον Χουανάν Εντρένα.

Αναλυτικά:

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία μπορεί να εντοπίσει κάποιος, ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του νέου αποκτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χουανάν Εντρένα. Ο Ισπανός γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1996, στη Γρανάδα της Ισπανίας και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης. Το ταλέντο του οδήγησε τις ακαδημίες των Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ να κινηθούν και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε σε μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο από την ομάδα του χωριού στο οποίο κατοικούσε. Νωρίς νωρίς οι γονείς του είδαν το ταλέντο του και συμφώνησαν να αλλάξει πόλη και να ενταχθεί στις ακαδημίες της Σεβίλλης, μόλις στα 12 του χρόνια, ομάδα στην οποία παρέμεινε για 2 χρόνια. Εκεί, τον εντόπισαν τα μάτια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, όπου εισηγήθηκαν την ένταξη του στην Μασία, στην οποία έμεινε για άλλα 2 χρόνια. Η περιπέτεια του στις ακαδημίες έκλεισε με 3 χρόνια στα φυτώρια της Εσπανιόλ.

Τη σεζόν 2016-17 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, με την Γρανάδα να τον κάνει δικό της. Η πρώτη του αποστολή σε αγώνα έγινε την ίδια σεζόν απέναντι στην Οσασούνα, αγώνας στον οποίο έμεινε στον πάγκο. Ωστόσο, το ντεμπούτο του στην La Liga έγινε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης λίγους μήνες αργότερα, μια στιγμή η οποία χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο σαν όνειρο, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γρανάδα: «Ήταν ένα όνειρο να ντεμπουτάρω στην ομάδα της γενέτειράς μου, δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας».

Επόμενος σταθμός, η Alaves που τον παραχώρησε δανεικό στην κροατική NK Rudes, για να επιστρέψει στην ισπανική ομάδα και να τον κάνει δικό της η ομάδα μας. Την σεζόν που μας πέρασε, κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 γκολ με τα χρώματα της κροατικής ομάδας. Γεμάτες σεζόν είχε και στις Γρανάδα-Εσπανιόλ αλλά με τη δεύτερη ομάδα, με 29 και 31 συμμετοχές αντίστοιχα.

Δείτε πιο κάτω κάποιες από τις καλύτερες του στιγμές: