Home TOP NEWS Φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά

Φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά


Στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Οι γαλάζιοι, εκτός του ότι είναι καλύτερη ομάδα ποιοτικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι επίσης μια ομάδα δεμένη με πολλά παιχνίδια στα πόδια της σε αντίθεση με τη δική μας.

Δεν έχει καταφέρει να πιάσει ρυθμό η ομάδα μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συνεχόμενες διακοπές του Πρωταθλήματος. Αντίθετα, η ομάδα του Απόλλωνα, έχει παίξει αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα, καθώς είχε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που βοηθούν στο δέσιμο της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καινούρια ομάδα που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται χρόνο για να σμίξουν τακτικά οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Εκτός αυτού, οι συχνές αγωνιστικές απραξίες λόγω διακοπής, δεν βοηθούν στο να πάρει παιχνίδια το τριφύλλι και να χτιστεί.

Φάνηκε επίσης η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα του νησιού και αυτό είναι αποδεκτό από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Αν και είχε ευρωπαϊκή αναμέτρηση την Πέμπτη, πήρε σχετικά εύκολα το διπλό από την ομάδα μας που ακόμη χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.