Home TOP NEWS Οι αλλαγές στην ανάπαυλα έφεραν την ανατροπή

Οι αλλαγές στην ανάπαυλα έφεραν την ανατροπή


Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα επέλεξε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αυτό επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης αφού η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 2-0. Οι αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο βοήθησαν πάρα πολύ στο να έρθει η νίκη.

Συγκεκριμένα, οι Εντρένα, Μόντες και Σοάρες είχαν τρομερή διάθεση και ενέργεια και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να ανατρέψει η ομάδα τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει τη φιλική νίκη. Ο Εντρένα κέρδισε το πρώτο πέναλτι και έδωσε μια ασίστ. Ο Μόντες, όπως άλλοτε, ήταν πολύ θετικός και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σοάρες κέρδισε το δεύτερο πέναλτι της ομάδας ενώ σκόραρε το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Σαφώς και δεν μπορούν να κριθούν οι παίκτες που ξεκίνησαν και δεν τα πήγαν καλά. Προερχόντουσαν από μεγάλο αγωνιστικό κενό και χρειάζονται αρκετά παιχνίδι στα πόδια τους για να έρθουν σε επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα. Στα θετικά, είναι το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας μας κατάφερε με τις τρεις αυτές αλλαγές να αλλάξει άρδην την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έτσι ήρθε η ανατροπή.