Home TOP NEWS Τα λάθη στην άμυνα…

Τα λάθη στην άμυνα…


Με νέο αμυντικό δίδυμο παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό η ομάδα μας. Αυτό απαρτίστηκε από τους Γκαφούρ και Κατελάρη με τους δύο όμως να αγωνίζονται μετά από πολύ καιρό, ενώ σε κακή μέρα βρέθηκε και ο Μεχίας. Το γεγονός αυτό επηρέασε την ομάδα μας και γι’ αυτό έγιναν πολλά λάθη.

Φάνηκε από το καλημέρα η αστάθεια στην άμυνα αφού στο 4ο κιόλας λεπτό η αντίπαλη ομάδα άνοιξε το σκορ. Σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τόμας Μεχίας, όντας ανενόχλητος στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια του, καθυστέρησε πάρα πολύ να γεμίσει. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, έβαλε την κόντρα και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια έδειχνε γενικώς να «μπάζει» η άμυνα αφού ο Ερμής έβγαινε με σχετική ευκολία στην περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακολούθως, μετά από νέα αδράνεια των αμυντικών, ήρθε το 2-0 για τον Ερμή με εύκολο πλασέ από τη μικρή επανορθωτική.

Είναι λογικό να υπήρξαν λάθη αφού η ομάδα μας αγωνίστηκε με δύο ποδοσφαιριστές μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Ελπίζουμε το φιλικό να βοήθησε στο να μην παρουσιαστούν ξανά τέτοια λάθη που σε αγώνα Πρωταθλήματος μπορούν να στοιχίσουν.