Home TOP NEWS Πραγματική ξεφτίλα…

Πραγματική ξεφτίλα…


Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια από αυτό που ζήσαμε χθες. Από αυτή τη ξεφτίλα που βίωσε το ένδοξο τιμημένο τριφύλλι. Η ομάδα(;) πραγματοποίησε μια από τις πιο ντροπιαστικές εμφανίσεις στην ιστορία της και πρέπει να νιώθει και τυχερή που το σκορ δεν ξέφυγε.

Είναι απίστευτο το πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, κυρίως μετά το 2-0 του Χριστοφή. Εκεί που λες ωραία σχεδόν το πήραμε το ματς, έρχεται ένα ολικό μπλακάουτ και η Πάφος μας ρίχνει 4 γκολ σε 8(!) λεπτά, στο χαλαρό. Το κακό φαινόταν από νωρίς αλλά μια η αστοχία των αντιπάλων και μια οι επεμβάσεις του Μεχίας, κρατούσαν την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέπαφη.

Μετά και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας, η Πάφος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε πραγματικό περίπατο στον αγωνιστικό χώρο. Έβγαινε μπροστά με τόση άνεση λες και έκανε προπόνηση. Η άμυνα μας μια παιδική χαρά στην οποία «έπαιζαν» οι επιθετικοί του αντιπάλου. Χωρίς να το πάρει πρέφα κανένας το σκορ πήγε στο 2-4 και στη συνέχεια μπορούσε άνετα να φτάσει ακόμα παραπάνω. Πρέπει να νιώθει και τυχερή η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν ξέφυγε το σκορ μιας και η Πάφος άξιζε κι άλλα γκολ.

Δεν ξέρουμε που θα φτάσει και εάν μπορεί να αλλάξει αυτό το σκηνικό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεφτιλίζεται και ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος που ακολουθεί πίστα και η ανταπόκριση που δέχεται είναι πίκρα, μαράζι και… ξεφτίλα.