Home TOP NEWS Να δείξουν αντίδραση

Να δείξουν αντίδραση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αύριο, κόντρα στον Ερμή, το πρώτο της παιχνίδι με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Την όποια αλλαγή δεν θα την κάνει μόνο ο προπονητής γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγουν μπροστά και να δείξουν αντίδραση.

Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα η απόδοση της ομάδας αντί να βελτιώνεται, δυστυχώς χειροτερεύει. Μετράει ήδη πέντε σερί ήττες και καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν με την μέχρι τώρα παρουσία τους και πρέπει επιτέλους να δείξουν ότι αξίζουν. Χρειάζεται να φανερώσουν τις αρετές τους εντός των τεσσάρων γραμμών και να δώσουν κίνητρα στον νέο προπονητής ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Έχουν και οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια και είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να αλλάξουν το σκηνικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή την ώρα, έχει ανάγκη από νίκες συνοδευόμενες με καλές εμφανίσεις. Αναμένουμε, έστω και αργοπορημένα, οι ποδοσφαιριστές να δείξουν αντίδραση και να μπει επιτέλους η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.