Home TOP NEWS Να πάει ήρεμη στη διακοπή

Να πάει ήρεμη στη διακοπή


Πολλά συνέβησαν στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα και έχει μεγάλη ανάγκη από νίκες. Ενδεχόμενη επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής θα είναι ευεργετική και χρειάζεται να επέλθει η ηρεμία ενόψει και της διακοπής που έρχεται.

Η τελευταία διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών, ήταν πριν το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Έκτοτε ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, ντροπιαστικές εμφανίσεις, απόλυση του Ολίβα και πρόσληψη του Αναστασίου. Το κλίμα ήταν συνεχώς τεταμένο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να ηρεμήσουν μετά από όλα όσα έγιναν. Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να πάρει το διπλό στο Μακάρειο και να φύγει η πίεση που έχει δημιουργηθεί. Το έργο της ομάδας μας δεν είναι εύκολο και πρέπει να παρουσιαστεί καθώς πρέπει για να πάρει το ζητούμενο.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρειάζεται να βρει τις λύσεις στους τομείς που υστερεί η ομάδα και να κατέβει στον αγώνα της Κυριακή με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Οι απουσίες είναι αρκετές και πρέπει να επιλέξει τους κατάλληλους που θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη ανάγκη να πάρει τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ και να έχει χρόνο να ηρεμήσει ενόψει της διακοπής.