Home TOP NEWS Οι απουσίες ανοίγουν την πόρτα της… ενδεκάδας

Οι απουσίες ανοίγουν την πόρτα της… ενδεκάδας


Αρκετές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου για τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ελλαδίτης θα στερηθεί των υπηρεσιών συνολικά έξι ποδοσφαιριστών, κάποιοι εκ των οποίων αν ήταν διαθέσιμοι θα ξεκινούσαν στην αρχική ενδεκάδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Χριστοφή, Μανρίκε και Εντρένα είναι οι μακροχρόνιοι τραυματίες και θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο για να υπολογίζονται κανονικά. Από εκεί και πέρα, τον αγώνα χάνει και ο Σάσα Ζίβετς, που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα της Λεμεσού. Λόγω καρτών θα απουσιάσουν οι Σοάρες και Γκαφούρ.

Πάντως οι απουσίες των πιο πάνω, ανοίγουν την πόρτα της ενδεκάδας για τους νεοφερμένους. Ατζαγκούν, Μαυρίας και Κολοβός διατηρούν αυξημένες πιθανότητες, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, να βρεθούν στους πρώτους έντεκα για τον δύσκολο αγώνα. Ο πρώτος αναμένεται να πάρει την θέση του Άλεξ Σοάρες σαν οκταροδεκάρι, ενώ τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Ζίβετς, έχει ο Χάρης Μαυρίας.