Home TOP NEWS Το αφήνουμε για λίγο

Το αφήνουμε για λίγο


Η εβδομάδα που διανύουμε, εκτός από τον απόηχο της νίκης κόντρα στην Σαλαμίνα, φούντωσε και πάλι το… μεταγραφικό ενδιαφέρον. Μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, και με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει άλλη μια μεταγραφή στο χέρι, λογικό ήταν να υπάρχει συζήτηση για το θέμα.

Το τελευταίο νέο για το οποίο σας ενημερώσαμε χτες, έχει να κάνει με την θέση που θα αγωνίζεται το νέο απόκτημα, αν τελικά γίνει το deal. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται ως επιθετικός, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στο σκοράρισμα, ενώ το συμβόλαιο του θα είναι για 6 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα – Προ των πυλών ο επιθετικός

Σήμερα ωστόσο είναι παραμονή μιας δύσκολης, αλλά και συνάμα σημαντικής, εξόδου στην Πάφο και το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί. Το παιχνίδι, όπως αναφέραμε και σε άλλο μας άρθρο, δε θα είναι εύκολο αν δεν πιάσουμε μια καλή απόδοση. Η ομάδα της ομώνυμης πόλης διψά για βαθμούς και κάνει υπερπροσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την απόφαση για αφαίρεση 7 βαθμών από την συγκομιδή της.

Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την δική μας ομάδα και ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την περασμένη βδομάδα…