Home TOP NEWS Το μυαλό στο αγωνιστικό

Το μυαλό στο αγωνιστικό


Ήταν δεδομένο ότι μετά την απόφαση της δικαστικής, η ομάδα που θα έβγαινε χαμένη θα προχωρούσε σε έφεση, όπερ και εγένετο με την Ανόρθωση. Το σίριαλ όπως φαίνεται συνεχίζεται και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Από τι βγήκε προς τα έξω η απόφαση του εφετείου θα βγει το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Διαβάστε επίσης – Η απόφαση και το σκεπτικό

Καθώς η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, η ομάδα μας πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και το μυαλό της να είναι στο αγωνιστικό. Όπως είπαμε πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ωστόσο ότι και να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει μοναχά στη νίκη και στους τρεις βαθμούς. Αν δικαιωθεί η Ανόρθωση, το τριφύλλι θα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και συγκεκριμένα να χάσει η Σαλαμίνα και να κερδίσει η ίδια την ΑΕΛ. Αυτό όμως είναι το πιο ακραίο σενάριο, αφού διαβάζοντας κανείς και το σκεπτικό της απόφασης, καταλαβαίνει ότι η Ανόρθωση δεν έχει ελπίδες. Κατά πάσα πιθανότητα τα βαθμολογικά δεδομένα παραμένουν ως έχουν και η ομάδα μας στην 6η θέση.

Διαβάστε επίσης – Παραμένει δύσκολο…

Παρόλα αυτά, το επερχόμενο παιχνίδι δεν παύει να είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Λίγο η αστάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και λίγο η καλή πορεία της ΑΕΛ, κάνουν τον αγώνα να θεωρείται υψηλού βαθμού δυσκολίας. Η ομάδα μας ωστόσο έχει ένα πλεονέκτημα και αυτή είναι η έδρα, που καλείται να την εκμεταλλευτεί. Χρειάζεται να παρουσιάσει την ίδια εικόνα όπως με ΑΕΚ και Σαλαμίνα που πήρε ισάριθμες νίκες στο «ΓΣΠ». Στόχος φυσικά δεν είναι η νίκη μόνο για να κλειδωθεί η εξάδα, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους όσες πιθανότητες υπάρχουν για Ευρώπη. Αποτελεί τον πιο ρεαλιστικό στόχο και αυτόν πρέπει να κυνηγά, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τη θέση της στο πρώτο γκρουπ. Διαφορετικά και εφόσον γνωρίσει την ήττα θα είναι άξια της τύχης της, μετά και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή…