Home TOP NEWS Αποφεύγει λάθη του παρελθόντος

Αποφεύγει λάθη του παρελθόντος


Η ενημέρωση νωρίτερα από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Παναγή δεν ήταν για πολλούς αναμενόμενη. Όσοι ωστόσο είναι κοντά στην ομάδα ξέρουν ότι οι διεργασίες μέχρι να επέλθει κατάληξη και να προκύψει η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του διεθνούς τερματοφύλακα διήρκησαν λίγο διάστημα. Έγιναν, όπως είναι λογικό διαπραγματεύσεις, και στο τέλος μέτρησε η επιθυμία τόσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να «δέσει» τον 24χρονο για το μέλλον, αλλά και του Παναγή να παραμείνει στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε.

Είναι μία πολύ θετική κίνηση η οποία καταδεικνύει και την πρόθεση της ομάδας μας να διατηρήσει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές που ξέρουν τα… κατατόπια και νοιώθουν τη φανέλα που φοράνε. Στο παρελθόν έγιναν σίγουρα πολλά λάθη. Αποχώρησαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιριστές, δικά της παιδιά, και θεωρούμε ότι είναι και αυτός ένας από τους λόγους της αγωνιστικής μας βύθισης τα τελευταία χρόνια. Οι περιπτώσεις είναι πολλές και αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε πολλά και πολλούς να θυμηθούμε. Αυτό πάντως που εύκολα βγαίνει ως συμπέρασμα από αυτή την κίνηση είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καμία διάθεση για αυτής της φύσης τα λάθη και σίγουρα αυτό φαίνεται και από την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου.

Ο τερματοφύλακας μας έχει πολλά να δώσει τόσο στην ομάδα όσο και στην Εθνική μας. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η σημερινή εξέλιξη και είμαστε σίγουροι ότι ο Κωνσταντίνος θα συνεχίσει να δίνει ασφάλεια και σιγουριά στην ομάδα μας κάτω απ’ το τέρμα.