Home TOP NEWS Χωρίς βαθμολογική σημασία αλλά…

Χωρίς βαθμολογική σημασία αλλά…


Τέσσερα παιχνίδια απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Αύριο παίζουμε στο Αμμόχωστος με την Νέα Σαλαμίνα και με νίκη κάνουμε μικρό βαθμολογικό ανέβασμα, από την 6η στην 5η θέση. Αν χάσουμε μάλλον οριστικοποιείται η τελευταία θέση στον πρώτο όμιλο. Βλέποντας τα δεδομένα στον πίνακα αυτή τη στιγμή για την ομάδα μας, μόνο καλά δεν πρέπει να αισθανόμαστε.

Δίνουμε εδώ και καιρό αγώνες που έχουν ουσιαστικά τυπικό χαρακτήρα, χωρίς να κυνηγάμε το οτιδήποτε. Παρόλα αυτά ακούμε συχνά ότι γίνεται προσπάθεια στο «Ηλίας Πούλλος» για να κρατηθούν οι παίκτες μας σε εγρήγορση και να προσπαθούν να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα στα παιχνίδια. Έχει σημασία να δούμε έστω μία καλή διάθεση αύριο από τους παίκτες μας, μετά και το πολύ κακό προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ομάδα προσπαθεί να διαμορφώσει χαρακτήρα για το μέλλον και παρά το γεγονός ότι αυτοί οι τελευταίοι αγώνες μας δεν έχουν καμία βαθμολογική σημασία, θέλουμε νίκες για να ολοκληρώσουμε αυτή την κακή χρονιά όσο πιο θετικά γίνεται.