Home TOP NEWS Στα τελευταία… θα φανεί για Ματ

Στα τελευταία… θα φανεί για Ματ


Γίνεται το τελευταίο διάστημα μεγάλη συζήτηση για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος επιθετικός ήταν σε ολόκληρη τη φετινή χρονιά σκιά του εαυτού του και κατά την άποψη μας, δικαίως ο Αναστασίου τον κρατά στον πάγκο και του δίνει λίγο χρόνο συμμετοχής. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Ελλαδίτη καθώς όποτε θέλησε να του δώσει την ευκαιρία ο Ματ δεν τον δικαίωσε.

Όμως… ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του και το πρόσφατο παρελθόν του είναι εκεί για να μας θυμίζει ποιος είναι. Ο πρώτος σκόρερ για δύο συνεχόμενα χρόνια σίγουρα δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ. Από την στιγμή που η ομάδα υπολογίζει σε αυτόν για το μέλλον είναι σημαντικό να του το δείξει.

Ο Ντάρμπισαϊαρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δει τον Άγγλο επιθετικό να επανέρχεται στους γνωστούς του ρυθμούς ώστε να αρχίσει να ματώνει και πάλι τα αντίπαλα δίκτυα. Η παραμονή του σε καμία περίπτωση δεν τίθεται εν αμιφβόλω και αυτό θα φανεί και από τον χειρισμό του στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν.